voor bange honden en honden met vuurwerkangst

Uw hond bang voor onweer, harde geluiden of vuurwerk ? Bange hond kan uw hond ondersteunen. Dit product is ook geschikt voor uw andere huisdieren.  De spray heeft ook bewezen voor paarden te werken.

 

Het verleden van een dier kun je niet veranderen, als je niet de eerste eigenaar/baas bent is het lastig omdat je niet weet wat er allemaal al gebeurt is. Trauma’s ontstaan hoe dan ook, er is geen manier om een trauma te voorkomen, wel kun je trauma’s oplossen. LichtWesen’s Trauma oplossen helpt daarbij.

Dit product is geschikt bij vuurwerkangst. Advies is om half november te beginnen met deze essence

Afmetingen3 × 3 × 10 cm

De nieuwe energie-spray voor ontspannen honden, ook bij vuurwerk!!

– houdt honden ontspannen en helpt de hond om angstaanjagende situaties meester te worden
– o.a. te gebruiken bij Vuurwerk, Onweer, Harde Geluiden, andere honden, Nieuwe Omgeving, Onbekende Mensen
en steeds wanneer de hond bang reageert.
– geeft de hond vertrouwen en stabiliteit

Voor honden die voor alles bang zijn EN voor stabiele honden die op specifieke dingen bang reageren.

I’m the Boss

€ 29,00

I’m the Boss

€ 29,00

Voor de eigenaar van het huisdier

Wie herkent het niet: vanuit de liefde voor het dier is het moeilijk om streng en consequent te blijven. Vooral roedel en groepsdieren dieren zoals hond en paard hebben een stabiele leider nodig, zodat ze weer met hun natuurlijke ‘dier-zijn’ in verbinding komen.

I’m the Boss – Deze essence bevordert het begrip van de menselijke en dierlijke interactie en versterkt het natuurlijke, stabiele leiderschap van de mens.

Regeneration

€ 14,50

Regeneration

€ 14,50

Energie voor dieren

en eigenaren van gezelschapsdieren

Zodat uw dier zich goed voelt

Iedereen met een huisdier weet dat dieren ons leven verrijken. Vaak zijn ze als gezinsleden voor ons. Dat is de reden waarom we willen dat alles goed met ze gaat en in orde komt.
Net zoals we onze dieren voedsel geven, kunnen we hen voorzien van liefdevolle, stabiliserende energie: LichtWesen® voor dieren.

Voor alle dieren

  • Regeneration
    regeneratie en herstel voor als uw huisdier niet (volledig) gezond is. De energiestroom wordt gestimuleerd, zodat het lichaam meer kracht en vitaliteit beschikbaar heeft.
  • Trauma oplossen
    Net als mensen ervaren dieren kleine en grote schokken door onbekende en onverwachte situaties. Dit kan het tijdens het verblijf in een pension of asiel zijn, door mishandeling, of door “kleine dingen” zoals vuurwerk of harde geluiden, onweersbuien of ontmoetingen met andere dieren die leiden tot gedragsproblemen of gezondheidsproblemen. De Trauma-essence herstelt het energiesysteem en lost het trauma op zodat het dier in ontspanning en vertrouwen verder kan.

Balans voor Honden – wordt aangeraden bij gedragsproblemen. Hondentrainers die werken met
getraumatiseerde honden hebben bevestigd dat deze essence evenwichtig en stabiel gedrag
biedt, en de hond meer zekerheid en plezier laat beleven.