Premium Kat Anti-Struvite

€ 15,95

Premium Kat Anti-Struvite

€ 15,95

Premium Kat Anti-Struvite is een volledige dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen van Struvietstenen. Struvietstenen en stuvietgruis is een veelvoorkomende aandoening bij katten. Struviet kan zorgen voor irritatie en ontsteking van de urinewegen. 
 
Premium Kat Anti-Struvite bevat een juiste hoeveelheid urineverzuurder zodat de zuurgraad (pH-waarde) van de urine laag blijft, waardoor aanwezige struvietgruis en stenen oplossen. Door de combinatie van het lage magnesiumgehalte en de lage zuurgraad werkt Premium Kat Anti-Struvite zowel oplossend als voorkomend. De aanbevolen gebruiksduur van dit dieetvoeding is 5 tot 12 weken voor het oplossen van struvietstenen en ter vermindering van herhaalde struvietvorming ten hoogste 6 maanden. Zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.
 
Aangeraden wordt om voor gebruik van een Anti-Struvite voeding de dierenarts te raadplegen en het advies nauwkeurig op te volgen.

Premium Kat Indoor

€ 7,95

Premium Kat Indoor

€ 7,95

Premium Kat Indoor is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten  van alle rassen die binnenhuis leven.

Premium Kat Sensitive

€ 17,99

Premium Kat Sensitive

€ 17,99

Premium Kat Sensitive is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten van alle rassen. Ook een uitstekende keuze voor kieskeurige katten.

Premium Kitten

€ 9,95

Premium Kitten

€ 9,95

Premium Kitten is een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding speciaal voor jonge kittens vanaf 4 weken tot 1 jaar.
 
Om zich in het eerste jaar zo goed mogelijk te ontwikkelen, heeft uw kitten een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingstoffen nodig. Deze premium voeding bevat de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen om uit te groeien tot een volwassen kat.

6 Mix Kattenbrokjes

€ 26,50

6 Mix Kattenbrokjes

€ 26,50

6 Mix Kattenbrokjes is een 100% volledige voeding voor volwassen katten van alle rassen met een normale activiteit.
 
Deze gevarieerde voeding bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen voor een goede gezondheid van uw kat