WELKOM OP DE PAGINA VAN HONDENSCHOOL SILVIA

 

 

Tijdens de cursus word er altijd gekeken naar wat de hond aankan. Geen hond is hetzelfde en hier zal altijd rekening mee worden gehouden. Wij trainen op een positieve manier en zonder dwang.

 

 

* PUPPY CURSUS

U heeft een pup en wilt natuurlijk dat hij/zij gaat luisteren, niet trekt en sociale vaardigheden krijgt. In onze cursus gaan we dit allemaal leren. Socialisatie is het allerbelangrijkst en we hebben een mooie besloten binnen locatie waar de pups kunnen spelen na de training. We leren de pups op een positieve manier de basis oefeningen, zoals netjes aan de lijn lopen, zit en af. U krijgt handvaten om het beste uit uw pup te halen en een band te vormen. Er is geen wachtlijst voor pups, u kunt ten alle tijden instromen. De pups maken kennis met allerlei ondergronden en voorwerpen.

 

* GEHOORZAME HOND

Bij de basis gehoorzaamheid cursus verfijnen we wat we hebben geleerd op de puppy cursus. Ook hier trainen we op een positieve manier De honden leren netjes naast hun baasjes lopen en te luisteren naar de commando's zit, af en blijf. Als dat goed gaat, gaan we een stapje verder met allerlei leuke oefeningen die voor zowel baas als hond LEUK zijn om te doen. De trainingen worden op een positieve manier gegeven. Regelmatig zullen er spellen en agility worden gedaan met de honden.

 

 

* NIEUW *

Hulp bij angst voor honden. Zowel voor kinderen als volwassenen.

 

Privéles op aanvraag.

 

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn op onze hondenschool ? Vul het contactformulier in.