Trimsalon Silvia is geopend sinds oktober 1993. Silvia is een gediplomeerd trimster en heeft ruime ervaring met alle honden rassen.

Wij zorgen ervoor dat er ruim de tijd wordt genomen voor uw hond en dat er niet meer als 1 hond in de trimsalon aanwezig is. Dit brengt een stuk rust voor uw hond en voor de trimster. De hondentrimsalon is ook voorzien van airco.

Als u uw hond komt brengen zorg dan dat de hond uitgelaten is en de hond mag ook niet nat zijn, want dan kan er niet geknipt worden.

Van te voren wordt er af gesproken wat u moet betalen en wanneer u de hond weer op kunt halen, dit verschild per ras. Wij proberen zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen en de hond zal met respect behandeld worden. Behandeling is inclusief nagels knippen, oren reinigen algehele lichamelijke controle.

Als u bij de behandeling aanwezig wilt zijn is dat geen probleem tenzij de hond erg onrustig word en naar de baas toe wil, dan verzoeken wij u een blokje om te gaan.

 

Specialisatie: Bouvier, Terriërs en boomers

 

Regelmatig is er een workshop vachtverzorging. Je leert je hond te onderhouden en advies over het kammen en knippen van voetjes en kop.

Opgeven kan via contactformulier

      ***  NIEUW **

Verkoop Honden en Kattenvoeding,   Graanvrij, Hypo-allergeen, Geperst, Glutenvrij, Gehydrolyseerd, Dieet, Indoor etc. Enkel met eersteklas kip, zalm, hert of lam. 

Vers vlees

Killian's Kibbles heeft een breed assortiment honden en katten voer , U kunt op de webshop kijken of er een voer is die u zoekt. Voor advies wat voor uw hond het beste is kunt u altijd contact opnemen.

 

 

Afspraak maken ? 06-15422337    Heirweg 21, Visvliet

 

Pinnen mogelijk