Adult Economic

€ 39,95

Adult Economic

€ 39,95

Basic Economic is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een lage tot normale energieverbruik. 
 
Honden die minder bewegen hebben ook minder voedingsstoffen nodig dan honden die elke dag moeten presteren. Deze smakelijke voeding voorziet uw hond in de dagelijkse hoeveelheid voedingstoffen. Deze Balance Basic voeding houdt uw hond op een gezond gewicht en in perfecte conditie.

Adult Plus

€ 41,25

Adult Plus

€ 41,25

Basic Adult Plus is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een normaal energieverbruik. 
 
Deze licht verteerbare voeding, voorziet uw hond van de juiste hoeveelheid voedingstoffen. Door gebruik te maken van natuurlijk de beste ingrediënten en een verhoogd energiegehalte blijft uw hond in optimale conditie. 

Adult Diner

€ 44,50

Adult Diner

€ 44,50


 Adult Diner is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een normaal energieverbruik én honden met een gevoelig gebit.
 
Deze licht verteerbare voeding, bestaande uit een mix van geëxtrudeerde brokken en ontsloten granen, voorziet uw hond van alle essentiële voedingsstoffen, die nodig zijn.