Super Premium Sensitive, gehydrolyseerd

€ 45,59

Super Premium Sensitive, gehydrolyseerd

€ 45,59

Super Premium Sensitive is een voeding met uitsluitend Gehydrolyseerde dierlijke eiwitten en is daarom uitermate geschikt voor volwassen honden met een voedingsallergie. 
 
Gehydrolyseerde eiwitten zijn in kleine fragmenten geknipte eiwitten. Door het verkleinen van eiwitten verliezen deze hun allergene eigenschappen en worden daardoor niet herkend door het immuunsysteem van de hond. Wat leidt tot vermindering van voedingsallergie en verbetering van de huid en vacht van uw hond.

Super Premium Vegetarian

€ 60,55

Super Premium Vegetarian

€ 60,55

Super Premium Vegetarian is een 100% Vegetarische voeding, geschikt voor volwassen honden van alle rassen.  
 
Een complete en uitgebalanceerde voeding, op basis van plantaardige ingrediënten. Door zijn unieke samenstelling is deze voeding een uitstekende keuze voor kieskeurige honden.

Adult Active is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding met een verhoogd energiegehalte  voor actieve honden.  Geperste brok.
 
Deze energierijke voeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden die actief zijn in en om het huis,  bij sportbeoefening of spel. Dankzij de goede acceptatie, houdt u uw hond in goede  conditie en geeft u een maaltijd die hij lekker vindt.


 Super Premium Excellent High Energy is een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding, speciaal voor sport honden die optimaal moeten presteren in werk en sport. Geperste brok
 
Dankzij een verhoogd eiwit en vet gehalte garandeert deze geperste voeding een optimale spieropbouw, een goede conditie en een snel herstel na langdurige inspanning en sportieve prestaties.

Super Premium Venison & Potatoes is een voeding voor volwassen honden van alle rassen.  Graanvrij.
 
Door ingrediënten met zorg te selecteren en uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief  hoogwaardige grondstoffen met daarbij Hert als eiwitbron.